Για δεύτερη συνεχή χρονιά το Ωδείο Αθηνών και το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο συνεργάζονται  και προσκαλούν σχολικές ομάδες Γ΄ & Δ΄ Δημοτικού να δηλώσουν συμμετοχή! 
Ένα παραμύθι διαφορετικό από όλα τα άλλα!
Υπάρχουν τρόποι και μάλιστα έφτα  για να μάθουμε στα παιδιά μας πως να συμπεριφέρονται  όταν τρώμε έξω.
Πλούσιο πρόγραμμα με διασκεδαστικές και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες για μωρά και παιδιά το Σαββατοκύριακο 19-20 Ιανουαρίου. 
Η παιδική σκηνή του θεάτρου Φούρνος, συνεχίζει να ψυχαγωγεί, να διασκεδάζει και να εκπαιδεύει τους μικρούς της φίλους και αυτή τη σεζόν.
H θεατρική ομάδα «Χιλιοδέντρι» γιορτάζει την Ευρωπαϊκή Ημέρα Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων με μια ξεχωριστή παράσταση την Κυριακή 27 Ιανουαρίου.
Η εγκυμοσύνη τους καλοκαιρινούς μήνες είναι αρκετά δύσκολη υπόθεση -λόγω της ζέστης. Όμως και ο χειμώνας βάζει τις δικές του προσκλήσεις στις εγκύους που αυτή την εποχή πρέπει να είναι έξτρα προσεχτικές!
Όλα τα παιδιά κάποια στιγμή θα μας … παραμυθιάσουν! Σίγουρα απογοητεύομαστε όταν ακούμε το ίδιο μας το παιδί να ξεφουρνίζει μεγαλόπρεπα ψέματα!  Πριν όμως αντιδράσουμε είναι σημαντικό να σκεφτούμε γιατί  το έκανε. Μήπως το ψέμα του εξηγείται με κάποιον από τους τρεις λόγους που ακολουθούν;
Ένα τρυφερό βιβλίο για την ανάγκη των παιδιών να εκφράζουν τη χαρά και τη λύπη τους δίχως ντροπή και ενοχές
Πάρτε μέρος και κερδίστε το βιβλίο «ένα ποτάμι μέσα μου», της Μαρίας Ρουσάκη και Σοφίας Γαλή
Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να το αντιμετωπίσετε!
Σελίδα 1 από 141

Εγγραφή στο Newsletter

Σήμερα, Αύριο, Μεθαύριο

City Guide