Print this page

Ο Δράκος Σερπαντίνος βρίσκεται στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen

Και αυτό το Σάββατο 21 Μαρτίου 2015 στις 12 το μεσημέρι!

Μια επίσκεψη στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen γίνεται ξεχωριστή εμπειρία για μικρούς και μεγάλους! Κάνετε τις αγορές σας από τα καταστήματα των αγαπημένων σας designer brands 35-70% πιο φθηνά και ανακαλύψτε τις διασκεδαστικές εκπλήξεις που περιμένουν τους μικρούς σας ήρωες.                                                                     

Το εκπτωτικό χωριό βρήκε τον τρόπο να χαρίσει στους μικρούς του επισκέπτες ξέγνοιαστες και διασκεδαστικές στιγμές  Από το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου και για κάθε Σάββατο, έως και 21 Μαρτίου, φιλοξενεί τη θεατρική παράσταση “Ο Δράκος Σερπαντίνος ξύπνησε!” μια απολαυστική παράσταση γεμάτη περιπέτεια, φαντασία και χρώματα, για μικρούς και μεγάλους, βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Λίνας Μουσιώνη, από τις εκδόσεις Ελληνοεκδοτική. Το θεατρικό ξεκινάει στις 12:00, θα έχει διάρκεια 45’ και η είσοδος είναι δωρεάν.

Συνδυάστε τις επιλογές που σας προσφέρει το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen και απολαύστε ημέρες γεμάτες έξυπνο shopping, βόλτες στα γραφικά σοκάκια του χωριού, παιδικές δραστηριότητες και απολαυστικές στιγμές χαλάρωσης σ’ ένα από τα υπέροχα εστιατόρια ή καφέ του χωριού.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, μπορείτε να μετακινήστε δωρεάν προς και από το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen με το πούλμαν μας, από το σταθμό μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας, ανά μία ώρα.

Για όσους έρχεστε με το αυτοκίνητό σας, μπορείτε να απολαμβάνετε δωρεάν Parking.

Για περισσότερες πληροφορίες  μπορείτε να επισκεφθείτε το mcarthurglenathens.gr και το facebook.com/McArthurGlenAthens.