Print this page

O Μπομπ Σφουγγαράκης, o Πάτρικ και η Ντόρα στο Athens Holiday Park στα Αηδονάκια στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου!

Η τελευταία ευκαιρία να τους δείτε από κοντά!  

Ο Μπομπ Σφουγγαράκης, ο Πάτρικ και η Ντόρα η μικρή Εξερευνήτρια έρχονται στο Athens Holiday Park στα Αηδονάκια και αυτό το Σαββατοκύριακο. Θα είναι η τελευταία φορά που θα βρεθούν κοντά μας αυτήν την περίοδο!

Σάββατο 26 και Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, ο Μπόμπ Σφουγκαράκης και ο Πάτρικ, παρέα με τη Ντόρα τη μικρή Εξερευνήτρια, σας περιμένουν στο Athens Holiday Park στο Λούνα Παρκ Τα Αηδονάκια! Μην χάσετε την ευκαιρία να τους συναντήσετε, να τους γνωρίσετε από κοντά και να φωτογραφηθείτε μαζί τους!bob

Και φυσικά, όλα τα παραδοσιακά παιχνίδια Luna Park, η Πανοραμική Ρόδα, το κλασικό Καρουσέλ, το Σκουλήκι Αλέξανδρος, εντυπωσιακά θαλασσοφουσκωτά, πισίνες με βαρκάκια, pedal boats, θαλασσοτσουλήθρες, το φαντασμαγορικό Καράβι των Πειρατών, εργαστήρια με Τουβλάκια Lego ® αλλά και 20 επιπλέον παιχνίδια περιμένουν μικρούς και μεγάλους. Και μην ξεχνάτε ότι σας περιμένει και μια έκπληξη ... η ζωντανή e-ξενάγηση στο μεγαλύτερο ενυδρείο της χώρας, στο Cretaquarium της Κρήτης, για να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας, στον πιο fun θαλασσόκοσμο της πόλης!

unnamed 2

Η είσοδος στο χώρο είναι ελεύθερη!

All Day Fun Pass 16,5 ευρώ για 20 παιχνίδια (εκτός από αυτά που κερδίζουν δώρα, τα συγκρουόμενα καθώς και το 7D Cinema). Μεμονωμένη μάρκα για τα υπόλοιπα παιχνίδια 3 ευρώ ανά συμμετοχή – παιχνίδι.

unnamed 1

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 210 61 96 948

Διεύθυνση: Ανδρέα Παπανδρέου & Διονύσου 155, Μαρούσι

Ώρες Λειτουργίας:

Δευτέρα έως Παρασκευή 17:00 - 23:00

Σάββατο - Κυριακή 10:00 - 23:00

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων στο

https://www.facebook.com/Aidonakia