Print this page

«Οι Μάγοι με τα Δώρα» στο Μουσείο Γουλανδρή

Από το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016 έως την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017.

Το πιο λαμπρό αστέρι μας οδηγεί φέτος στην Κηφισιά, στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας. Το Μεγάλο Εορταστικό Πρόγραμμα «Οι Μάγοι με τα Δώρα στο Μουσείο» θα «μαγέψει» μικρούς και μεγάλους, στέλνοντας το μήνυμα της προσφοράς, της σοφίας και της αγάπης.

Στο Αίθριο του Κέντρου ΓΑΙΑ, σ’ ένα ονειρικό περιβάλλον η Ομάδα Τέχνης ΠΑΡΟΔΟΣ παρουσιάζει μια μοναδική θεατρική παράσταση με ζωντανή μουσική. Γονείς και παιδιά θα συμμετάσχουν στη Χριστουγεννιάτικη Ιστορία των τριών Μάγων σ’ ένα περιπετειώδες ταξίδι, μέσα στη Φύση. Στην αναζήτησή τους θα βρουν τα πολύτιμα δώρα του σήμερα; Θα καταφέρουν να δουν το φωτεινότερο αστέρι του ουρανού και να ακολουθήσουν το μονοπάτι που φωτίζεται μπροστά τους;

Στο Αμφιθέατρο Άγγελος Γουλανδρής θα ακούσουμε Ελληνικά Λαϊκά Παραμύθια από την γνωστή αφηγήτρια παραμυθιών Λίλη Λαμπρέλλη, με συνοδεία μουσικής από τον Γιάννη Ψαριώτη.

Στο Εργαστήρι των Μάγων τα παιδιά θα ταξιδέψουν στο χώρο της ζωγραφικής και των χειροτεχνιών, θα ζωγραφίσουν τους μάγους, τα δώρα, θα φτιάξουν δικά τους στολίδια, θα συνθέσουν ένα μεγάλο έργο στον χώρο και θα πάρουν μαζί τις Χριστουγεννιάτικες κατασκευές τους.

… ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ για πρώτη φορά το «Δωμάτιο Απόδρασης» του Athens Clue στο Μουσείο με τη συναρπαστική ιστορία «Στα Ίχνη του Χαμένου Διαμαντιού». Μια περιπέτεια μυστηρίου, εξυπνάδας και ταχύτητας που πρέπει να λύσει η παρέα σας μέσα σε 25 λεπτά μόνο!!Συμμετοχή ανά 6 άτομα.

Φυσικά μπορείτε να επισκεφθείτε όλες τις Εκθέσεις του Μουσείου, ειδικά δε για το Εορταστικό Πρόγραμμα παρουσιάζεται η φωτογραφική Έκθεση «Οδοιπορικό στη Νότιο Αμερική» της Green Project.

Στο Πωλητήριο του Μουσείου θα βρείτε μια ξεχωριστή ποικιλία αντικειμένων σε μεγάλο εύρος τιμών, για να δωρίσετε στους δικούς σας.
Και μην ξεχνάτε το Café Αμμωνίτες και το Museum Café-Restaurant όπου σας περιμένουν πεντανόστιμες γευστικές απολαύσεις από τον Executive Chef Δημήτρη Σκαρμούτσο!

Εισιτήρια

Γενική είσοδος: 8 ευρώ για ενήλικες και παιδιά
Δωρεάν: παιδιά έως 2 ετών , ΑΜΕΑ, εθελοντές του ΜΓΦΙ
Οικογένειες με 2 παιδιά :28 ευρώ
Οικογένειες με 3 παιδιά: 34 ευρώ
50% έκπτωση: πολύτεκνες οικογένειες, άτομα άνω 65 ετών, ΦΙΛΟΙ ΜΓΦΙ,
μέλη ICOM, άνεργοι με κάρτα ΟΑΕΔ, φοιτητές, εκπαιδευτικοί, ξεναγοί, δημοσιογράφοι

Ημέρες και ώρες λειτουργίας προγράμματος «Οι Μάγοι με τα Δώρα στο Μουσείο»
Σάββατο 24/12/2016 έως και Κυριακή 08/01/2017
Το Μουσείο θα είναι κλειστό μόνο Ανήμερα τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά 
Ανοιχτά τις αργίες 26/12 και 6/1
Ώρες λειτουργίας: 10.00 π.μ. – 4.00 μ.μ.

Συμμετοχή στο Δωμάτιο Απόδρασης του Athens Clue : 6 ευρώ το άτομο
Πληροφορίες για κρατήσεις θέσεων θα ανακοινωθούν σε λίγες ημέρες.

Είσοδος
ΚΕΝΤΡΟ ΓΑΙΑ, Όθωνος 100, Κηφισιά

Πληροφορίες

Τηλέφωνο: 210 8015870
Ιστοσελίδα: www.gnhm.gr