Print this page

Ο Καραγκιόζης πάει νότια!

Μετά από 20 χρόνια γεμάτα βόλτες και γέλια στα στενά της Πλάκας, ήρθε ο καιρός ο Καραγκιόζης και η παρέα του να μετακομίσουν νότια  για να προσφέρουν ακόμα περισσότερα γέλια και ομορφότερες βόλτες!
Παραστάσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα, εργαστήρια  έχουν ετοιμάσει ο Καραγκιόζης του Τάσου Κώνστα και οι κούκλες της Αλεξίας Αλεξίου που θα πραγματοποιούνται καθημερινά στο νέο στέκι στο Παλαιό Φάληρο.  Αλλά και τα Σαββατοκύριακα όλη η οικογένεια μπορεί να απολαύσει κλασικές και νέες παραστάσεις Καραγκιόζη και κουκλοθέατρου. Επιπλέον όλοι οι μικροί φίλοι μπορούν να περιηγηθούν στον κόσμο του θεάτρου σκιών και του κουκλοθέατρου μέσα από τα εργαστήρια που θα ακολουθούν

Οι παραστάσεις για τα σχολεία έχουν ξεκινήσει ενώ για το κοινό οι «Φιγούρες & Κούκλες» κάνουν πρεμιέρα την Κυριακή  18  Νοεμβρίου στις 11.30 π. μ.  με την παραδοσιακή κωμωδία του Καραγκιόζη «Γραμματικός».  Μετά την παράσταση, ακολουθεί και Καραγκιοζοεργαστήρι.

Παραστάσεις, αλλά και εργαστήρια κατασκευής θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο και Κυριακή, με νέο έργο κάθε φορά.
Το Δεκέμβριο (από Κυριακή   2/12, 11.30 π. μ.)  το πρόγραμμα εμπλουτίζεται και με τον «Πέτρο & Λύκο», από το ΚουκλοΘέατρο Αλεξίας Αλεξίου, το γνωστό μουσικό παραμύθι του S. Prokofiev σε μια πρωτότυπη παράσταση κουκλοΘεάτρου.

 

Παραστάσεις ξεκινούν από την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018 στις 11.30 π. μ., για παιδιά άνω των 3 ετών. Τιμή εισιτηρίου : 7€, Κουκλοεργαστήρι: Για παιδιά 3 – 8 ετών. Κυριακή  18/11 , 12.45μ.μ., κόστος συμμετοχής: 7€ . Σάββατο 17.30 μ. μ. και Κυριακή 11.30 π. μ. «Φιγούρες και Κούκλες» - Νέος Χώρος, Αχιλλέως 90, Παλαιό Φάληρο   (Στάση ΤΡΑΜ «Αμφιθέας») Πληροφορίες/Κρατήσεις: 210 3227507, 6937714733, www.fkt.gr