Print this page

Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Ένα βιβλίο ποίημα για μικρά παιδιά και ένα βιβλίο κριτικής ικανότητας και φαντασίας για μεγαλύτερα

Καλοκαίρι στο κουτί 

Φτάνει μόνο ν’ ανοίξεις το κουτί και θα ξεπηδήσουν
από μέσα η μυρωδιά του γιασεμιού,
τα κύματα της θάλασσας, η ζεστή άμμος,
τα κοχύλια και οι αστερίες,
οι φωτογραφίες, οι μουσικές και οι φίλοι.

Μια ποιητική ιστορία για την αίσθηση και τις αναμνήσεις του καλοκαιριού, που θα γοητεύσει μικρούς και μεγάλους.Μικρά κείμενα και ανάλαφρες εικόνες προσκαλούν σε ένα ονειρικό ταξίδι με τη φαντασία στο καλοκαίρι  κάθε παιδιού. Η νέα συνεργασία της συγγραφέως Αργυρώ Πιπίνη και του εικονογράφου Αχιλλέα Ραζή, οι οποίοι τιμήθηκαν με το Κρατικό Βραβείο Εικονογραφημένου Παιδικού Βιβλίου για το 2017.

Συγγραφέας: Πιπίνη Αργυρώ
Εικονογράφος: Ραζής Αχιλλέας
Κατηγορία: Εικονογραφημένα βιβλία για παιδιά
Ηλικία: 4+

ezgif.com gif maker

ΧΑΡΙΣΜΑΘΕΙΑ-Out of the Box Challenge

Είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε γρίφους και προβλήματα λογικής; Έχετε τη φαντασία ενός συγγραφέα; Την τετράγωνη λογική ενός μαθηματικού; Τη δημιουργικότητα ενός καλλιτέχνη; Πόσο γρήγορα και σωστά μπορείτε  να πάρετε αποφάσεις; Πόσο σίγουρος είσαι για τις δυνατότητές σου;

Επιστράτευστε την επιμονή, τη συγκέντρωση, την κρίση και τη φαντασία σας και ξεκινήστε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι! Στο βιβλίο αυτό θα βρεις τα θέματα του Out of the Box Challenge, του πρώτου μαθητικού διαγωνισμού δημιουργικότητας και κριτικής ικανότητας για παιδιά Γ΄ και Δ΄ Δημοτικού και για παιδιά Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού, χωρισμένα ανά ηλικιακή κατηγορία. Ένα μοναδικό βιβλίο που θα εξάψει τη φαντασία των παιδιών!

 

Συγγραφέας: Παπανδρέου Αλέξανδρος Κατηγορία: Βιβλία Γνώσεων
 
Ηλικία: 9+