Print this page

8 πράγματα που δικαιολογούνται μόνο όταν είσαι δύο ετών

Πόσο χαριτωμένα φαίνονται όλα αυτά όταν τα κάνει το πιτσιρίκι μας. Γιατί εάν τα κάναμε εμείς, όσο κι αν θα το θέλαμε, θα μας κοιτούσαν σίγουρα πολύ περίεργα!!!

Να τριγυρνάς γυμνός

Μπορεί να καίγεσαι από τη ζέστη, να θέλεις να τα πετάξεις όλα και να ρίξεις πάνω σου αυτό το ποτήρι με το νερό, όμως είναι προφανές πώς αν το κάνεις, οι συνάδελφοί σου θα σε κοιτάζουν το λιγότερο παράξενα. Την ίδια στιγμή, το πιτσιρίκι μένει με την πάνα και τρέχει πάνω κάτω στο σιντριβάνι ενώ δίπλα του σκάνε οι πίδακες με το νερό! Αδικία…

Να αρπάζεις πράγματα

Το ορκίζεσαι ότι είδες πρώτη εκείνο το φανταστικό φόρεμα στις εκπτώσεις στo ZARA. Μέχρι να φτάσεις στην κρεμάστρα όμως, μια άλλη κυρία το κρατάει ήδη και κατευθύνεται στο ταμείο. Μήπως να βάλεις το πιτσιρίκι να της το βουτήξει μέσα από τα χέρια φωνάζοντας «δικό μου!!!!!»

Να αγνοείς όποιον θέλεις

Δεν θα ήταν υπέροχο να μπορούσες να σηκωθείς και απλώς να φύγεις όταν νιώθεις ότι δεν αντέχεις άλλο σ’ αυτό το βαρετό meeting;  Ή να πέσεις μούρη με μούρη με την πολυλογού γειτόνισσα και απλά να μη νιώσεις την υποχρέωση να πεις ούτε «γεια»; Το παιδί σου μπορεί! Εσύ, απλώς θα χαρακτηριστείς «αντικοινωνική».

Να βλέπεις την ίδια ταινία ξανά και ξανά

Γιατί ο δίχρονος γιος μου μπορεί να βλέπει τα Αεροπλάνα τέσσερις φορές την ημέρα, ενώ εγώ εάν τολμήσω να ξανανοικιάσω το Ημερολόγιο από το βίντεοκλαμπ θα με πουν ξενέρωτη;

 

Να λες ακριβώς αυτό που πιστεύεις

Ναι, το φαγητό της θείας είναι πράγματι «μπλιαχ», το καινούριο αμόρε της κολλητής σου έχει όντως τεράστια μύτη και το δώρο που σου πήραν οι συνάδελφοι στη γιορτή σου είναι βέβαιο πως θα καταλήξει άμεσα στα σκουπίδια. Αλλά, όχι και να τους πεις!!! Θα ήσουν πολύ αγενής αν το έκανες!

 

Να πετάς τα πράγματά σου δεξιά κι αριστερά…

…και χωρίς να σε νοιάζει ότι πρέπει κάποιος να τα καθαρίσει!

 

Να φοράς ό,τι σου κάνει κέφι

Ροζ φούστα τουτού, μαρινιέρα και μποτάκια λουστρίνι... Πολύ χαριτωμένο (αν έχεις μόλις αρχίσει να περπατάς). Μάλλον υπερβολικά εκκεντρικό (αν έχεις πατήσει τα τριάντα).

 

Να πιστεύεις πως είσαι σούπερ ήρωας

… και μάλιστα να αρνείσαι να φας, να πας για ύπνο, να μπεις στη μπανιέρα ή να κατέβεις κάτω από την πλάτη του καναπέ εάν δεν σου απευθύνουν το λόγο αποκαλώντας σε με το όνομα του ήρωα που αποτελεί το alter ego σου!