Print this page

Πώς αντιδρούν τα παιδιά όταν οι γονείς τους μιλούν για το σεξ (video)

Δείτε σ' αυτό το αστείο αλλά και πολύ ενδιαφέρον βίντεο ποια είναι η αντίδραση των παιδιών όταν οι γονείς τους αρχίζουν να τους εξηγούν πώς γεννιούνται τα μωρά!

H συζήτηση σχετικά με το σεξ είναι συνήθως μια εμπειρία που προκαλεί αμηχανία στους γονείς και απρόβλεπτες αντιδράσεις στα παιδιά. 

Το συγεκριμένο βίντεο προκάλεσε διάφορες αντιδράσεις, κυρίως επειδή πολλοί από όσους το είδαν σχολίασαν ότι τα παιδιά που εμφανίζονται είναι μάλλον πολύ μικρά για να κάνουν αυτή τη συζήτηση. Κι όμως, σύμφωνα με την Αμερικανική Παιδιατρική Ακαδημία, τα παιδιά ήδη από τη βρεφική ηλικία είναι σε θέση να αντιληφθούν τις ανατομικές διαφορές ανάμεσα στους άντρες και τις γυναίκες, ενώ μετά τα 3 χρόνια, οι ειδικοί συστήνουν στους γονείς να τους μιλούν για το σώμα τους χρησιμοποιώντας ακριβείς λέξεις και εκφράσεις και όχι υποκοριστικά. Τέλος, η πλέον κατάλληλη ηλικία στην οποία θα πρέπει οι γονείς να μιλήσουν με ειλικρίνεια στην ερώτηση "πώς γεννιούνται τα παιδιά;" είναι εκείνη στην οποία το παιδί τους θα τους κάνει αυτή την ερώτηση!

Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα: