Print this page

H πρώτη διαφήμιση που δείχνει αγοράκια να παίζουν με κούκλες

Η αγαπημένη κούκλα των κοριτσιών εδώ και μισό αιώνα κάνει σαφές ότι κανένα παιχνίδι δεν έχει φύλο!

Η Barbie, η κομψή κούκλα της Mattel μπορέι να είναι ήδη 56 ετών, όμως δεν παύει σε κάθε καινούριο λανσάρισμα να φέρνει στο προσκήνιο κάτι φρέσκο και πρωτοποριακό! Αυτή τη φορά το καταφέρνει με το καινούριο διαφημιστικό σποτ για την “Moschino Barbie’ – που σχεδιάστηκε σε συνεργασία με το διάσημο οίκο μόδας. Το συγκεκριμένο σποτ των 30 δευτερολέπτων αντί να δείχνει όπως συνήθως μερικά κοριτσάκια να παίζουν με την καινούρια σούπερ καλοντυμένη και κομψή κούκλα τους, κάνει τη διαφορά περιλαμβάνοντας στην ομάδα των παιδιών που απολαμβάνει το παιχνίδι και ένα αγοράκι που δηλώνει «η Barbie του είναι άγρια» πριν τη βοηθήσει να σηκώσει το λιλιπούτειο τσαντάκι της!

Αν και έχουν υπάρξει και στο παρελθόν διαφημιστικά σποτ όπου συμμετείχαν αγόρια, μέχρι τώρα αυτά κρατούσαν συνήθως τον σύντροφο της  Barbie, Ken,  ή απλά υπήρχαν στο σκηνικό χωρίς να καταγράφεται η ενασχόλησή τους με την κούκλα.

Οι καταναλωτές φαίνεται πως υποδέχτηκαν αρκετά θερμά το βίντεο αυτό, κάνοντας πολύ θετικά σχόλια στο διαδίκτυο και δικαιώνοντας όλα εκείνα τα μικρά και μεγάλα αγόρια που κάποτε ονειρεύτηκαν να παίξουν κι εκείνα με μια κούκλα αλλά κάποιοι τα φρέναραν γιατ... δεν ήταν σωστό! 

Από την άλλη, υπήρξαν και γονείς που δεν χάρηκαν τόσο! Δείτε το και σχηματίστε τη δική σας άποψη: