Print this page

Τα καλύτερα παιχνίδια για μωρά δεν κοστίζουν τίποτα!

Έχουμε τις αποδείξεις!

Ποιος είπε ότι τα μωρά χρειάζονται ακριβά αξεσουάρ και παιχνίδια προκειμένου να διασκεδάσουν και να γνωρίζουν τον κόσμο γύρω τους. Όπως γνωρίζει καλά όποιος έχει μεγαλώσει παιδιά, τα μωρά ενθουσιάζονται με τα πιο απλά πράγατα, όπως:

 

Χαρτί

Υπό κανονικές συνθήκες, δεν θα θεωρούσε κανείς ότι είναι και ξεκαρδιστικό το θέαμα κάποιου που σκίζει ένα κομμάτι χαρτί. Ρωτήστε όμως ΑΥΤΟ το μωρό:

 

Φυτά

Όλοι ενθουσιαζόμαστε με τη φύση -ιδιαίτερα την άνοιξη όταν τα φυτά ανθίζουν και γεμίζουν την ατμόσφαιρα με τα χρώματά τους. Όμως όχι τόσο όσο ΑΥΤΟ το μωρό:

 

Κουτάλια

Δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο για ένα απόγευμα μεγάλο χαρά, από ένα κουτάλι, έναν γονιό με διάθεση να παίξει κι ένα μωρό όλο γελάκια:

 

Σκυλάκια

Παραδεχτείτε το! Κι εσείς θα περνούσατε τέλεια παρέα με τόσο όμορφα κουταβάκια.

Παράξενοι ήχοι

Εσείς μπορεί να θεωρείτε ότι το να φυσάς δυνατά τη μύτη σου ή να ρεύεσαι είναι μάλλον αγένεια. Αυτά τα μωρά πάντως θεωρούν ότι είναι η καλύτερη κωμωδία που έχουν παρακολουθήσει ποτέ!

Ο χορός

Ακόμα κι αν είναι ακόμα πολύ μικρά για να χορέψουν τα ίδια, τα μωρά ενθουσιάζονται στη θέα ενός μεγάλου που χορεύει (και μην ανησυχείτε, δεν γελάει επειδή χορεύετε άθλια, γελάει επειδή διασκεδάζει):

Ο μπαμπάς

Γενικά, οι μπαμπάδες όταν θέλουν είναι πραγματικά διασκεδαστικοί! Αυτά τα πιτσιρίκια συμφωνούν όλα ομόφωνα: