Print this page

Ένας διάσημος οίκος μόδας σχεδιάζει ρούχα για τη Barbie!

O Αμερικάνικος οίκος Rodarte είναι ένας από τους αγαπημένους πολλών elebrities, όπως η Natalie Portman και η Kirsten Danst. κυρίως όταν πρόκειται για εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί!

Πλέον, άλλη μία διάσημη σταρ θα έχει την ευκαιρία να φορέσει ρούχα με την υπογραφή του! Πρόκειται για την αγαπημένη κούκλα Barbie, αφού οι σχεδιάστριες του οίκου, οι αδερφές Kate και Laura Mulleavy, προσάρμοσαν μερικές από τις δημιουργίες τους στο μέγεθος της κούκλας!

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένες... πάντα αγαπούσαμε τη Barbie» δήλωσε η Kate, ενώ η αδερφή της συμπλήρωσε: «Πάντα αγαπούσαμε τα αξεσουάρ της κούκλας, κυρίως τα παπούτσια. Όταν ήμασταν μικρές παίζαμε με τις κούκλες και φτιάχναμε συλλογές μόδας για εκείνες. Οργανώναμε μάλιστα και επιδείξεις μόδας με τις Barbie μας».

Οι αδερφές Mulleavy επέλεξαν τέσσερα διαφορετικά σχέδια από την ανοιξιάτικη συλλογή τους που παρουσιάστηκε στο Παρίσι τον Ιούνιο του 2017.

«Συνεργαστήκαμε με την ομάδα της Mattel για να επιλέξουμε κάποια από τις εμφανίσεις που θα μπορούσαμε να προσαρμόσουμε στο μέγεθος της κούκλας». Προτίμησαν μάλιστα οι κούκλες που φορούν τα ρούχα τους να μην είναι οι «τυπικές» κούκλες με τα ξανθά μαλλιά και τα μπλε μάτια, αλλά να έχουν διάφορους σωματότυπους και διαφορετικό χρώμα δέρματος.

Τα σχέδια προβάλλονται από τον λογαριασμό @BarbieStyle’s Instagram, που δημιουργήθηκε το 2014 για να «τιμήσει τη Barbie ως παγκόσμια εικόνα στην ψηφιακή εποχή» και σήμερα έχει 1,9 εκατομμύρια θαυμαστές (μεταξύ των οποίων: τις Gigi Hadid, Paris Hilton και το Μουσείο Guggenheim).

Πριν από τον οίκο Rodarte είχαν συνεργαστεί με τη Barbie οι Karl Lagerfeld, Moschino, Oscar de la Renta και Tommy Hilfiger.



https://www.instagram.com/p/BpCunBcjKQo/?utm_source=ig_embed