Print this page

Η μόλις 1,5 έτους κόρη της Kylie Jenner έκανε ήδη το πρώτο της εξώφυλλο!

Η Stormi εμφανίζεται στο εξώφυλλο περιοδικού μόδας, μαζί με τη μαμά και τη γιαγιά της.

Αρχικά, το σχέδιο ήταν να φωτογραφηθεί για το εξώφυλλο του Αραβικού Harper's Bazaar η Kylie Jenner -η γυναίκα που έχει πάρει τον τίτλο της πρώτης αυτοδημιούργητης δισεκατομμυριούχου- μαζί με τη μητέρα της, Kris. Καθώς όμως η 22χρονη celebrity είχε πάρει μαζί της στο στούντιο την κόρη της, ήταν αναμενόμενο κάποιος να σκεφτεί ότι θα ήταν ενδιαφέρον να ποζάρουν και οι τρεις γενιές μαζί! Αυτό κι έγινε! Οι τρεις τους συνυπάρχουν στο εξώφυλλο, φορώντας δημιουργίες του οίκου Dolce & Gabbana.

Αναπόφευκτα, μετά από αυτό, και η συνέντευξη κινήθηκε κυρίως γύρω από τη μεταξύ τους σχέση, με την Kylie να αναφέρεται στο πόσο άλλαξε ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει την Kris από τότε έγινε και η ίδια μητέρα.

«Μετά τη γέννηση της Stormi, η άποψή μου για την ζωή άλλαξε εντελώς, όπως και το πώς έβλεπα την δική μου μητέρα. Άρχισα να εκτιμώ περισσότερο όσα είχε κάνει εκείνη για μένα» λέει. «Πλέον μπορώ να καταλάβω πώς νιώθει για μένα, τον τρόπο που με αγαπάει και το πόσο δυνατή είναι η αγάπη της για όλα τα παιδιά της, γιατί κι εγώ είμαι παθιασμένη με την Stormi».

Η Kylie Jenner δημοσίευσε την φωτογραφία του εξωφύλλου στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, δηλώνοντας στα 140 εκατομμύρια followers της: «Αφιερωμένο σε όλες τις δυνατές γυναίκες. Μακάρι να τις γνωρίσουμε, μακάρι να γίνουμε κι εμείς, μακάρι να τις αναθρέψουμε».

 

https://www.instagram.com/p/BzYbzDQH5m4/?utm_source=ig_embed