Print this page

To παιδί σας αρνείται να καθίσει στο γιογιό; Αυτό το κόλπο είναι η λύση

Μια μαμά βρήκε πώς θα κάνει το παιδί της να μην σηκώνεται συνέχεια από το γιογιό –και η ιδέα της είναι κάτι που μπορούμε να αξιοποιήοσυμε όλοι.

Ας είμαστε ειλικρινείς: κανένας γονιός δεν απολαμβάνει ιδιαίτερα τη διαδικασία του να μάθει το παιδί του να χρησιμοποιεί την τουαλέτα. Οι περισσότεροι από εμάς είμαστε ήδη εξαντλημένοι και δεν διαθέτουμε την απαραίτητη υπομονή για να σταθούμε δίπλα σε ένα νήπιο που δεν θέλει να καθίσει στο γιογιό του για περισσότερα από 5 δευτερόλεπτα.

Γι’ αυτό, όποιο κόλπο μπορεί να σκεφτεί ο καθένας είναι πολύτιμο για όλους. Ένα τέτοιο κόλπο που θα σας κάνει να πείτε «γιατί δεν το σκέφτηκα;» είναι αυτό που προτείνει μέσα από τη σελίδα της στο Instagram η Jacquelin, που η κόρη της είναι στη διαδικασία να βγάλει τις πάνες. Το συγκεκριμένο βίντεο ανέβηκε και στο TikTok όπου έκανε πάνω από 2 εκατομμύρια προβολές και ενθουσίασε τους γονείς με παιδιά σε παρόμοια ηλικία.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, για να κάνει την κόρη της να μείνει για περισσότερη ώρα καθισμένη στο γιογιο, η Jacquelin πήρε ένα μπολ το γέμισε με ζεστό νερό και έβαλε μέσα χρωματιστούς βόλους και άλλα μικρά παιχνιδάκια.Όταν η μικρή κάθεται στο γιογιό, βάζει τα πόδια της μέσα στο μπολ και παίζει.Αυτή η φαινομενικά ασήμαντη δραστηριότητα την κρατά καθισμένη στο γιο-γιό, αυξάνοντας τις πιθανότητες να καταφέρει να κάνει εκεί τα τσίσα ή τα κακά της. Τέλειο!

 

https://www.instagram.com/reel/COB4QZ2hSNm/?utm_source=ig_embed