Το πολυβραβευμένο μιούζικαλ «Matilda η παράσταση» από το 2011 μέχρι σήμερα έχει σπάσει ρεκόρ εισιτηρίων και τώρα παρουσιάζεται στο θέατρο Ακροπόλ για χειμερινή σεζόν 2018-2019.Το πολυβραβευμένο μιούζικαλ «Matilda η παράσταση» από το 2011 μέχρι σήμερα έχει σπάσει ρεκόρ εισιτηρίων και τώρα παρουσιάζεται στο θέατρο Ακροπόλ για χειμερινή σεζόν 2018-2019.
Γιατί  μπαίνουμε στον κόπο να μάθουμε στα παιδιά μας  να τακτοποιούν το δωμάτιο τους;  Απλό. Γιατί  είναι δουλειά μας να μεγαλώσουμε παιδιά που θα γίνουν ώριμοι και υπεύθυνοι ενήλικες.
Πώς θα τρώτε σωστά χωρίς να τρώτε για δύο!
Πέντε ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε στον εαυτό σας πριν τα αφήσετε να το δουν.
Πως γίνεται τα πρωινά να μην πέφτει το σπίτι μας σε ανεμοστρόβιλο και να φεύγουμε σαν κυνηγημένοι για το σχολείο και την δουλειά.
Μια εντελώς διαφορετική συνταγή για μπισκότα που θα λατρέψετε!
Έρχεται στην Αθήνα 7,8,9 Δεκεμβρίου στο Κλειστό Ολυμπιακό Στάδιο Γαλατσίου (Βεΐκου) και θα μας ιστορήσει ωραία παραμύθια με ένα μαγικό και ιδιαίτερο τρόπο!
Στις 20 Νοεμβρίου τιμούμε την Παγκόσμια Ημέρα του παιδιού μετά την Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ το 1989 όπου συντάχθηκε η Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Παιδιού.
H τέλεια νταντά με τις μοναδικές μαγικές ικανότητες ξανά μαζί μας μετά από 54 ολόκληρα χρόνια! 
Μπορεί να είναι επικίνδυνο για την υγεία τους;
Μερικά από τα λιγότερο γνωστά «συμπτώματα» της εγκυμοσύνης, για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων!
Στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, την Κυριακή 25 Νοεμβρίου, στις 3 το μεσημέρι.
Από την εταιρεία The Gro Company, «τους ειδικούς στον ύπνο του παιδιού»!
Το «μην κλαις» δεν περιλαμβάνεται!
Μερικές πρακτικές οδηγίες για να καταφέρουμε ν’ αντιμετωπίσουμε, μαζί με το παιδί μας, το δύσκολο έργο της αποτελεσματικής μελέτης!
Σελίδα 1 από 133

Εγγραφή στο Newsletter

Σήμερα, Αύριο, Μεθαύριο

Φαρμακεία

City Guide