Facebook Twitter
  • HOME
  • ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
    • Γονείς
    • Παιδιά
    • Εγκυμοσύνη
  • ΟΜΟΡΦΙΑ / ΜΟΔΑ
    • Ομορφιά
    • Μόδα
  • ΥΓΕΙΑ / ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • Υγεία
    • Διατροφή
    • Συνταγές
    • Ασκηση
  • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ
    • Ειδικός Παιδαγωγός
    • Λογοθεραπευτής
    • Διατροφολόγος
  • ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
    • Εξοδος
    • Μένουμε Σπίτι
  • ΑΓΟΡΕΣ
  • ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
    • Δηλώσεις Συμμετοχής
    • Αποτελέσματα Κληρώσεων

Φέτος τα Χριστούγεννα, ό,τι περισσεύει γίνεται αγάπη

  • Print
  • Email
Φέτος τα Χριστούγεννα, ό,τι περισσεύει γίνεται αγάπη

Αυτά τα Χριστούγεννα, ο SANITAS Claus, ο χριστουγεννιάτικος ήρωας της μάρκας, μας προσκαλεί να κάνουμε τη δική μας κίνηση αγάπης και να προσφέρουμε μερικά από τα γιορτινά μας μαγειρέματα σε κάποιον που τα έχει ανάγκη.

Ξεκινώντας μέσα από τα καταστήματα, ο SANITAS Claus ως υπερήφανος χορηγός γιορτινών γευμάτων, θα μαγειρέψει μαζί με τους καταναλωτές και θα χαρίσει Χριστουγεννιάτικα στολίδια, ενώ θα παρουσιάσει νόστιμες εορταστικές συνταγές μέσα από εκπομπές.

Ταυτόχρονα, η SANITAS σε συνεργασία με τη μη κερδοσκοπική οργάνωση «Μπορούμε», η οποία στηρίζει τη μείωση σπατάλης φαγητού, ώστε καμία μερίδα φαγητού να μην πάει χαμένη, θα προσφέρει 100.000 μερίδες φαγητού & 6.000 προϊόντα συσκευασίας φαγητού σε ιδρύματα και οργανισμούς που βοηθούν ανθρώπους σε δύσκολη οικονομική κατάσταση μεταξύ των οποίων το Καταφύγιο Αγάπης και Συμπαράστασης, ο Ιερός Ναός Προφήτη Ηλία Ροδόπολης Σταμάτας, το Κοινωνικό Συσσίτιο Δήμου Χαλανδρίου και το Κοινωνικό Μαγειρείο Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Στο πλαίσιο αυτό, και οι εργαζόμενοι της εταιρείας SARANTIS ως πιστοί βοηθοί του SANITAS Claus, θα μαγειρέψουν μαζί με γνωστό σεφ στο Χριστουγεννιάτικο cooking event της SANITAS και θα προσφέρουν όλη την ποσότητα που θα ετοιμάσουν στο  «Μπορούμε».

Αυτά τα Χριστούγεννα λοιπόν, τυλίξτε κι εσείς σε SANITAS τα γιορτινά σας μαγειρέματα και χαρίστε τα σε κάποιον που τα έχει ανάγκη.

Ό,τι περισσεύει κάντε το αγάπη.

Tweet
Κατηγορία: Διατροφή
More in this category: « Tο γευστικό ταξίδι των εξωτικών ρυζιών της 3αλφα στις «Γεύσεις του Κόσμου» ξεκινάει και πάλι με νέα εμφάνιση!
back to top


Εγγραφή στο Newsletter

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
  • Επικοινωνία
  • Διαφήμιση
  • Αποστολή Δελτίων Τύπου
  • Περιορισμός ευθύνης
© Copyright 2019, Premium S.A, All Rights Reserved | Υπηρεσίες Επικοινωνίας & Ερευνών, Ιπποκράτους 9, 10679, Αθήνα
×
Διαβάστε ακόμα
  • Κέικ σπανάκι!
    Κέικ σπανάκι!